KONULAR
-        Nanoteknolojinin Beslenme Alanındaki Uygulamaları
-        Türk Mutfağında Gelenekten Geleceğe Aktarılan Sağlık
-        Fonksiyonel Besinlerle Sağlıklı Öğün Planlama İlkeleri
-        Chia Tohumu ve Sağlık
-        Zerdeçal ve Sağlık
-        Obezite Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar
-        Obezite ile İlişkili Hormonlar
-        Bariatrik Cerrahide Beslenme
-        Obezite ve Mikrobiyota
-        Vücut Ağırlığı Denetiminde Besin Destekleri
-        Ağırlık Yönetimi ve Sirke
-        Anne Sütü ve Tamamlayıcı Beslenme
-        Fenilketonüri ve Beslenme
-        Çölyak ve Beslenme
-        Çocukluk Çağı Obezitesinde Beslenme
-        Otizm ve Beslenme
-        Epilepsi ve Ketojenik Diyetler
-        Performansa Beslenme ve Ergojenik Yardımların Etkisi
-        Spor Kulüplerinde ve Federasyonlarda Spor Diyetisyeni
-        Besinlerin Performans Üzerine Etkisi
-        Enerji Gereksinimini Belirleme Yöntemleri
-        Teknoloji Kullanımının Kilo Kontrolü ve Beslenme Bilgisi Üzerine Etkisi
-        Bitkisel Steroller/Stanoller ve Kardiyovasküler Hastalıklar
-        Diyabette Tıbbi Beslenme Tedavisi
-        Karbonhidrat Sayımı
-        Gestasyonel Diyabet ve Beslenme
-        Diyabet Kampları
-        İnsülin Direnci ve Omega-3 Yağ Asitleri
-        Besin İnsülin İndeksi
 
Copyright © 2017 Erciyes Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı / Web Grubu